Wasmachine doet niets meer

Geplaatst op: 06.03.2019

De deur ging open, en de wasmachine sprong weer aan gelukkig. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Op basis van bovenstaande heeft hij geconcludeerd dat de printplaat kapot is. Dat was nou echt het enige dat niemand adviseerde! U heeft het bedieningspaneel nu helemaal los.

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. De display doet het wel en hij pompt ook af. Als hij niet meer open gaat dan heeft hij wel wat gedaan.

Is uw wasmachine doet niets meer dat: We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Eerst met je leverancier kijken wat het volgens hem gaat kosten. Meld Hier d e printplaatreparatie aan en u ontvangt automatisch een e-mail met de betaalgegevens en het adres waar u de printplaat naar toe mag sturen. Pak de wateropvangtank uit de machine, en maak de 3 schroefje los die tevoorschijn komen?

Er wel spanning op het stopcontact staat.
  • De koolborstels waren ook nog goed. Stekker eruit, effe wachten, stekker erin.
  • Ga terug naar het overzicht. De deur opengewrikt met een lepel?

Koken & bakken

Zie hier voor mee info. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Ding is waarschijnlijk in de war geraakt van het uitzetten, kan bij de mijne ook niet. Pompt hij volledig af, dus hoor je hem lucht happen? Eerst met je leverancier kijken wat het volgens hem gaat kosten.

België  en Dui tsland. Recente artikelen niet beschikbaar.

  • Die kun je gewoon weer terugzetten als hij naar beneden is geklikt. Beetje dom, als er een machine die je wel kan onderbreken dan is het een Miele wel, programma doordraaien naar einde rolt programma af en zo kun je hem veilig uitzetten.
  • Aan trekken, dan zet je 'spanning' op je wasmachine. Ik ga trouwens gerust weg als de wasmachine draait.

Verpak de printplaat in een stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de hoe voorkom je besmetting verkoudheid naar u wasmachine doet niets meer te sturen. Zie hier voor mee info! Zou de stekker eruit trekken en even wachten, misschien dat ie het dan weer doet? Bedankt voor het meedenken en de tips. Wasdroogcombinaties Bekijk alle wasdroogcombinaties Merken wasdroogcombinaties AEG wasdroogcombinatie Bosch wasdroogcombinatie Candy wasdroogcombinatie Electrolux wasdroogcombinatie Hotpoint Ariston wasdroogcombinatie Indesit wasdroogcombinatie   LG wasdroogcombinatie Miele wasdroogcombinatie Samsung wasdroogcombinatie Siemens wasdroogcombinatie Smeg wasdroogcombinatie Zanussi wasdroogcombinatie.

Heeft u het probleem dat uw Bauknecht / whirlpool wasmachine niet meer aan wilt?

Controleer of uw machine echt niets meer doet, dus geen lampjes of piepjes meer, en controleer of er wel spanning op het stopcontact staat. Dit zou kunnen kloppen aangezien het dan universeel voor Amerika is Bauknecht whirlpool wasmachine doet niets meer. Hallo Harry, Ik heb een monteur gehad en die verteld mij dat de electronica unit kapot is.

Ik kon wasmachine doet niets meer niet meer laten centrifugeren. Phips woensdag 11 september Ding is waarschijnlijk in de war geraakt van het uitzetten, kan bij de mijne ook niet. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox.

Uiteraard repareren wij ook printplaten die van buiten Nederland komen.

Die maakt het goed !

Stekker heb ik er al even uit gehad maar hij doet nog niks Ouders zijn vanmorgen vertrokken naar Kroatië dus zij kunnen me helaas niet helpen. Utrecht Onderin zit een deurtje, ik moet die met een schaartje openmaken, daar zit rechtsboven een ring en als je daaraan trekt gaat de deur open.

Zie hier voor mee info. Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug.

Wasmachine doet niets meer gelijk kijken of er zwarte koolborstelgruis op de print zit. Loop eerst alle bedrading en stekker verbindingen eens na. Hallo Harry, Geen anatomie van het oog. Ook loopt er geen water door het bakje.

Ik krijg de deur niet open om de was eruit te halen. Trek het volledige bedieningspaneel naar voren en klik de metalen beugel los van het kunststof.

Met een losse 12V krijg ik deze geschakeld maar ingebouwd hoor ik hem niet inschakelen. Ik heb hetzelfde probleem. Belgi  en Dui tsland, wasmachine doet niets meer.

VIVA op social media

Nog niet met een digitaal scherm. Lukt het niet om iets op een normale manier op te lossen dan kan je beter wachten tot ze thuiskomen en het eerlijk opbiechten dan de kans lopen dat iets kapot gaat.

Staat de kraan naar de wasmachine open?

Die maakt het goed. Welke van de 2 printen is volgens hem defect.