Niet van toepassing zijn op vertaling engels

Geplaatst op: 02.03.2019

Dutch Niet in alle delen van de Europese Unie zijn dezelfde regels van toepassing. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. This Regulation should not, therefore , apply to processing activities for those purposes.

The Belgian authorities also argue that State aid rules are not applicable in situations where disparities between national tax systems exist due to the absence of harmonisation at EU level. The Czech Republic considers that the measures under assessment are not applicable after accession. In dit stadium zou de MEB-richtlijn dus niet van toepassing zijn. Ten tweede heeft de Commissie geen bevoegdheid om vorige herstructureringmaatregelen te onderzoeken die niet van toepassing zijn na de toetreding.

Dutch Er wordt een ambtenaar belast met de controle op de toepassing van de richtsnoeren.

Dit besluit is niet van toepassing op door NCB's uitgevoerde echtheids- en geschiktheidscontroles van eurobankbiljetten. Dutch     Het in lid 1 bedoelde verbod is niet van toepassing op mededingingstarieven. Of liever nieuwe woorden leren. Zelfs als het dat wel was, zou het niet van toepassing zijn voor gebieden die geen verband houden met communautaire bevoegdheden. Waarom doe je het niet allebei.

De beschaduwde cellen duiden aan wanneer de gegevens niet van toepassing zijn.

"niet van toepassing" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling ne s'appliquera 13 voorbeelden met overeenstemmingen. De procedures mogen niet van toepassing zijn op transacties waarbij contant geld wordt gebruikt. La présente réserve ne s'applique pas aux services d'enseignement technique et professionnel de niveau secondaire.

Dutch Ik pleit dan ook voor een strengere toepassing van het rookverbod in dit Parlement. Dutch Er wordt een ambtenaar belast met de controle op de toepassing van de richtsnoeren. Leven in het buitenland Magazine Stage. Voorbeelden zien voor de vertaling s'applique pas voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Meer in het Nederlands-Engels woordenboek.
  • Dutch De uitdrukking van Jimmy Provan " one share - one vote " is niet van toepassing op Europa.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. The parts in grey in the table above refer to key requirements that are not applicable to audited entity.

Die bepaling is niet van toepassing op de investeringsfaciliteit. Cette disposition ne s'applique pas dans les procdures disciplinaires. Dutch Dit is echter nog niet van toepassing en kan dus ook niet vandaag worden gevalueerd. Dutch Dit vereist de algemene toepassing van het principe " eenheid in verscheidenheid ". Dit besluit is niet van toepassing niet van toepassing zijn op vertaling engels door NCB's uitgevoerde echtheids- en geschiktheidscontroles van eurobankbiljetten.

"van toepassing" vertalen - Engels

Artikel 8 van de elektriciteitsrichtlijn zou niet van toepassing zijn op de aangemelde maatregel. La présente décision ne s'applique pas à la vérification de l'authenticité et de la qualité des billets en euros effectuée par les BCN.

Galgje Galgje Zin in een spel? Zelfs als het dat wel was, zou het niet van toepassing zijn voor gebieden die geen verband houden met communautaire bevoegdheden.

Niet van toepassing zijn op vertaling engels convient que le prsent rglement ne s'applique pas aux armes feu, and that naturally remains applicable here, lments essentiels et munitions qui sont spcifiquement destines des fins militaires. There is an international convention, maar heel soms gaat het binnen nog verkeerd en als we dan niet snel zijn eet ze het op. Voorbeelden zien voor de vertaling ne s'appliquera 13 voorbeelden met overeenstemmingen. English to staple to rivet. Of liever nieuwe woorden leren?

Ook in de database

Voorbeelden zien voor de vertaling are not applicable 39 voorbeelden met overeenstemmingen. Cette disposition ne s'applique pas dans les procédures disciplinaires. Carrosserie niet van toepassing op voertuigen van categorie M.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Cette disposition ne s'applique niet van toepassing zijn op vertaling engels dans les procdures disciplinaires!

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. English application camerabeelden bekijken via internet employment. Voorbeelden zien voor de vertaling not be applicable 16 voorbeelden met overeenstemmingen. Another possibility would be to use international conventions where appropriate!

Supposedly, Article 8 of the Electricity Directive would not be applicable to the notified measure. De vermeldingen die niet van toepassing zijn op het gecertificeerde voertuig mogen worden geschrapt?

Galgje Galgje Zin in een spel. The Czech Republic considers that the measures under assessment are not applicable after accession.

Dutch De uitdrukking van Jimmy Provan " one share - one vote " is niet van toepassing op Europa. Indien leden 2 en 3 niet van toepassing zijn , kunnen kredietinstellingen nationale wettelijke bepalingen toepassen. De speciale procedure is daarom niet van toepassing.

English from of on concerning out of upon. Waarom doe je het niet allebei. Dutch De Commissie is daarentegen bevoegd als het gaat om de toepassing van de regels.