Landleven aan zee dagelijkse missie

Geplaatst op: 03.03.2019

Bekijk ze nu en maak je boerderij nóg mooier! Community icoon is toegevoegd.

Je kunt nu materialen samenvoegen om nieuwe producten te maken en zelfs huisdier accessoires creëren die je huisdieren kunnen dragen! Halloween op een grotere boerderij! Extra fornuizen om meer gerechten te koken! Landleven Aan Zee January 19 at 7: Haast je en leg paden aan zodat jouw schattige huisdieren niet over jouw bloemen en gewassen heen lopen! Nu kun je alle informatie over de decoraties die gekocht kunnen worden direct in de Galerie zien.

Wist je dat je vanaf nu maar liefst items kunt registreren in de Galerie?

Ok dan ga ik dat proberen. Je kunt nu materialen samenvoegen om nieuwe producten te maken en zelfs huisdier accessoires creren die je huisdieren kunnen dragen. Sausjesmachine Upgrader en de Suikermachine Upgrader. Landleven aan Zee is een mooi en leuk boerderij simulatie spel. Geen laadscherm meer als je schakelt.

Ik ben vast niet de enige die er problemen mee heeft. Als het té eng is, kan je het thema uitschakelen. Schermafbeeldingen iPhone iPad iMessage.
  • Je kunt de namen van de missies ook direct vinden in de Vuurtoren! Sinds de nieuwe update van landleven op zee werkt het niet meer op iPhone 4 het moet werken op iOS 7 dat staat er vermeld, hoe die niet werk is een raadsel.
  • Landleven Aan Zee January 21 at Oplossing voor trage laadproblemen.

Account Options

Lab - Labloods capaciteit is verhoogd. Maak je geen zorgen, verwelkomingsmissies leggen je alles uit! Tijd vliegt, en onze Sofie is enorm gegroeid, maar ze heeft nog altijd een hart van goud. Landleven Aan Zee January 18 at 3: Praat met Bartje en versier zijn huisje!

Bezoek je vriend en verzamel Vriend geschenken!

Nieuw Versiegeschiedenis Versiegeschiedenis 5. Voltooi bestellingen en word de kampioen. Wel krijg je meer als je meer materialen tegelijk sleept. Neem contact met ons op als je problemen hebt met updaten. Nieuw gebouw - Fabriek.

Update dagelijkse missies

Nu kun je Poetsdozen, Tafeltje Dekje Zakken, Buur beloning verzamelen en jouw buren helpen met één druk op de knop! Sections of this page. Landleven Aan Zee January 21 at

Wat is jouw favoriete stekje in de Gemeenschap, landleven aan zee dagelijkse missie. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Landleven aan Zee brengt jou de volgende functies en verbeteringen: Ruil vissen in voor vissen die je graag wil hebben met Schelpen in de Vismarkt. De Winter Update is hier.

Geen laadscherm meer als je schakelt.

Aanmelden nieuwsbrief

Landleven Aan Zee January 21 at 7: Het probleem is ook vermeld op het Engelse forum en daar wordt gezegd dat je pas vanaf morgen de dagelijkse missie kan vervolledigen. Creëer je eigen unieke boerderij in Landleven aan Zee en strijd met je vrienden om de titel van beste boer!

Landleven Aan Zee January 20 at 7:

  • Lab - Labloods capaciteit is verhoogd.
  • Gewassen, zeldzame zaadjes en tuinbloemen kunnen ook worden geregistreerd.
  • Ik weet niet of je alles moet vrijspelen of niet, misschien van de laatste 3 alleen die bij de mijn 12 want je kunt voor 10,11,12 zelf de volgorde beslissen.
  • Landleven aan Zee begint de zomer met een coole update!

Enkele kleine bugs gefixt. Wat is jouw favoriete stekje in de Gemeenschap? Search in titles only. Weer een toffe update: Je kunt de namen van de missies ook direct vinden in de Moffel en piertje arie. Ik ben vast niet de enige die er problemen mee heeft.

Heb je geen producten meer om de missies te voltooien? Landleven aan Zee is een mooi en leuk boerderij simulatie spel.

Heb jij tips of cheats voor Landleven aan Zee?

Hoewel ik wel aan de grot kan, is dat bij mij ook het geval, omdat ik nog niet heb uitgedokterd hoe ik de grot tot ontploffing kan brengen zonder RC. Richt je boerderij opnieuw in en gebruik de extra ruimte. Lab - Labloods capaciteit is verhoogd.

Wil je meer leren over de nieuwe functies. Landleven Aan Zee January 21 at Extra fornuizen om meer gerechten te koken. Is niet meer te spelen sluit constant.