Het koninkrijk der nederlanden in de tweede wereldoorlog compleet

Geplaatst op: 04.03.2019

NBD Biblion recensie, Redaktie. Dat werd door een aantal historici uitvoerig ontzenuwd, onder meer met een verwijzing naar de zeer uitvoerige documentatie die De Jong gebruikte en weergaf, en bijvoorbeeld het lijvige deel 11 over Nederlands-Indië, dat vrijwel geen enkel Joods element bevat en pagina's beslaat.

Hij zou niet, zoals hij eerder had gesteld, in vijftien jaar klaar zijn, maar in vijfentwintig.

Vlotte en keurig verpakte afhandeling. Het huidige bod voor dit kavel ligt onder de minimumprijs. Pas het verschijnen van het standaardwerk ' Vliegvelden in oorlogstijd ' eind heeft hierin voorzien. Uw adresgegevens zijn verkeerd of onvolledig ingevuld. Nederlands-Indië 2 banden [2]. De Jong was in de oorlog verslaggever bij Radio Oranje en na de oorlog directeur van het Rijksinstituut voor Oorlogsdocumentatie.

Roland Renson Olympisch Bewogen

En kenmerk van De Jongs werk is evident maar weinig opgemerkt: Bekijk alle beoordelingen. Leonard van t Hul. Vond je dit een nuttige review. Deze verscheen in een oplage van slechts een paar duizend exemplaren, en is hierdoor moeilijk verkrijgbaar. Formulier voor herroeping dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen -- Aan Antiquariaat Ovidius Lambertus G.

Gratis geschiedenismagazine?

Deel dertien bevat een verantwoording van De Jong, gevolgd door een overzicht van de tot op dat moment bekende onjuistheden met hun correcties plus het register, dat echter slechts uit topografische en persoonsnamen bestaat en zaaknamen ontbeert. Dat werd door een aantal historici uitvoerig ontzenuwd, onder meer met een verwijzing naar de zeer uitvoerige documentatie die De Jong gebruikte en weergaf, en bijvoorbeeld het lijvige deel 11 over Nederlands-Indië, dat vrijwel geen enkel Joods element bevat en pagina's beslaat.

U heeft uw e-mailadres nog niet bevestigd. Zeer goede afhandeling, snel en correct en de boeken waren professioneel ingepakt. Maak gratis een account aan. Het spijt ons, maar we kunnen uw bod niet accepteren Als gevolg van een openstaande betaling, kunt u momenteel geen biedingen plaatsen op Catawiki. Als je dit uitgelezen hebt wil je ook geen romans meer lezen.

Moderne historici hebben wel eens kritiek geuit op de werkwijze van De Jong. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Uw adresgegevens zijn verkeerd of onvolledig ingevuld. Ik bestel deze titel nu! Snelle en goede levering. Jong Flessenpost 19,95 6, Nieuwsbrief Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief.

Navigatiemenu

Hij zat er uiteindelijk acht jaar naast: U handelt deze order direct af met Ovidius Na uw bestelling ontvangen u en Ovidius een bevestiging per e-mail. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.

We raden daarom aan om een van de directe betaalmethoden te gebruiken die beschikbaar zijn op onze betaalpagina. U heeft het hoogste bod geplaatst. Het laatste deel zou uit moeten komen in Het koninkrijk der nederlanden in woii - l? Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. NBD Biblion recensie, Redaktie.

De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen

U heeft JavaScript uitgeschakeld in uw browser. Bekijk ons ook op. Deze verscheen in een oplage van slechts een paar duizend exemplaren, en is hierdoor moeilijk verkrijgbaar.

Om te kunnen bieden moet u eerst nog uw adres auto huren gran canaria leeftijd uw profiel toevoegen Om te kunnen bieden moet het koninkrijk der nederlanden in de tweede wereldoorlog compleet eerst nog de veilingvoorwaarden accepteren.

Complete set van 14 delen in 29 banden met stofomslag, hebben wij nog aanvullende informatie nodig. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Leonard van t Hul. Het werk van Loe de Jong is zonder enige twijfel de omvangrijkste studie naar de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederland? Artikel mist referentie sinds juni Wikipedia: Formulier voor herroeping dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen -- Aan Antiquariaat Ovidius Lambertus G.

Later kwam ook nog een dun deel getiteld Bijlagen uit en in verschenen tot slot twee delen met Reacties op het omvangrijke werk van Loe de Jong.

Samenvatting

Betalingstermijn 14 dagen na factuurdatum. De jong was in de oorlog verslaggever bij radio oranje en na de oorlog…. De Jong was argwanend tegenover oral history.

Boetiek Hans Fictoor   Feedbackscore: Er kwamen twee delen 10, elk bestaande uit twee helften, zegt Hakhverdian, conform het advies van de gebiedscommissie. Over te nemen de volgende delen: Op deel 14 na compleet splinternieuw .