Bbq restaurant de heuvelrug leersum

Geplaatst op: 05.03.2019

Wat betreft de overige bediening, deze moeten duidelijk beter hun tafels onderling verdelen want zo'n beetje om de twee minuten kwamen ze vragen of we wat wilden drinken. Mooie winterse taferelen maar binnen vol op gezelligheid en warmte. We hebben heerlijk gegeten, voor een van ons die vegetarisch is wel doorgegeven bij reservering , is er een uitstekende oplossing bedacht, ook zij heeft enorm genoten.

U kunt kiezen uit 3 soorten soep, 14 soorten vlees, 2 soorten vis, 4 soorten salades, vier soorten saus, patat en ijs als dessert. Ook tussendoor komt men langs om je bij te staan met advies wanneer dat nodig is. Gezellige avond, met lekker eten. Harry van Wegen 21 punten. Kom gezellig bij ons eten bij ontvangst krijgt u en uw partner een glas prosecco van het huis.

Super lekker gegeten,personeel ontzettend vriendelijk en eindelijk cola uit een glazen flesje ipv een kliekje uit een bbq restaurant de heuvelrug leersum waar bij de meeste restauranten de prik af is. Alles kan en mag. De avond kon niet meer stuk. Jaren geleden hier ook geweest met glas bedrijf, altijd goede herinnering aan over gehouden? Goede service en de sfeer was goed.

Doe wat luchtigs aan.

Reizigers die Barbecue Restaurant de Heuvelrug bekeken, bekeken ook

Is erg gemarineerd en smaak daardoor wel zout. Hotels in de buurt ยป. Andre Bakkenes 7 punten. Wij willen langs deze weg ons volledige team bedanken voor de afgelopen dagen jongens maar vooral meiden top gedaan! Er zijn nog kaartjes dus heb je die nog niet haal ze dan snel. En de sauzen niet te vergeten.

  • Dit keer niet en dat was jammer.
  • Het dessert viel bij zowel de kinderen als de volwassenen in goede aarde. Het is een leuk concept.

Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef. Dan nog iets over het drinken? Mocht je met een grote groep willen gaan dan weet je zeker dat iedereen voldaan naar huis gaat. Het Leersums Kaashuis Honingraat Helaas konden we dat smakelijk wel vergeten.

Hoe was jouw ervaring?

Reserveren kan via ons telefoonnummer Rimke van 't Klooster. Echt een aanrader als u in de buurt bent. Vanavond weer heerlijk gegeten.

Ik snap niet dat mensen het hier niet naar hun zin kunnen hebben, komen vaak langs voor drinken. Bediening erg vriendelijk voor de kinderen, bbq restaurant de heuvelrug leersum, dit ligt dan ook volkomen aan de mensen zelf die willen het dan gewoon niet gezellig hebben. Wij komen hier al zo'n 10 jaar regelmatig eten en het is nog altijd top. Begin april twee keer gaan eten. Wij komen volgend jaar zeker terug en wie weet als we van de winter trek in bbq hebben eerder.

En dat gaat allemaal vanzelf.

Beoordelingen

Hebben erg lekker gegeten en het personeel was erg vriendelijk. Samen met frites, sauzen en verschillende soorten salades vormt het -ook voor jonge kinderen- een heerlijk en compleet diner. Daarna keuze uit zeer veel vlees en verse salade's! Hoewel ik dit bevestigend beantwoordde, bleek bij aankomst om Vlees was erg goed, bbq deed het ook erg goed.

  • En komen graag een keertje terug.
  • Het toilet zou wat vaker tussendoor schoongemaakt kunnen worden als er veel gasten zijn.
  • Als welkom krijg je niet de standaard broodjes met krul kruidenboter of wat kroepoek maar een heerlijk zelfgemaakt brood met kruidenboter vers uit de oven.
  • Het broodje vooraf was daarintegen heerlijk.

De saladebar was ook goed, bbq restaurant de heuvelrug leersum, eigenlijk was al het eten zeer smaakvol. Na een drankje was de bbq al aardig warm maar gingen we eerst een huisgemaakte soep eten met een lekker broodje erbij. Met onze groep van 20 grote en kleine mensen voelden we ons gelijk bbq restaurant de heuvelrug leersum maar tevens ook welkome gasten.

Ik raad iedereen aan om het een keer te proberen! Caf Sporthal West Veenslag 72a, Veenendaal. Tijdens het eten kwam men af en toe langs om te vragen of alles goed ging met de bbq. Het is maar zelden voorgekomen dat we niet buiten konden zitten.

In Barbecue Restaurant de Heuvelrug geweest? Deel je ervaringen!

Wij komen speciaal uit Rotterdam om hier te eten 1 jaar geleden. Personeel was erg vriendelijk en het eten was super, ruime keuze en kwalitatief erg goed! Gisteren weer gegeten en het was weer geweldig!

Kregen eerst stokbrood met kruidenboter voor bij een drankje. Iedere keer weer; vriendelijk personeel, een gezellige sfeer en vooral heerlijk eten. Kijk voor meer informatie op onze speciale kerstpagina https: .