Hotel brussel centrum met zwembad

Geplaatst op: 19.02.2019

Vlotte check-in en check-out, vriendelijk personeel. We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten. Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode.

Inloggen - er opent een dialoogvenster. Kamers, badkamer, ontbijt, zwembad Toon meer Toon minder. Reist u voor werk? Alle filters wissen Sorteren op:.

Kamer was geweldig, schoon, van alle gemakken voorzien met heerlijk badkamer.

Gast aan het woord. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. Een hotel waar echt voor je wordt gezorgd in een prachtige ambiance.

Reist u voor werk. Het ontbijt was heel uitgebreid en heel lekker.

Gasten 1 kamer , 2 volwassenen , 0 kinderen Gasten 1 2. Accommodaties met Speciale aanbiedingen. Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Zwembad en kamer Toon meer Toon minder.

Gasten 1 kamer0 kinderen Gasten 1 2, grapjes …) Meer info over bescherming tegen geweld en pesterijen op het werk.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Wellnes was top Inbijt was top. Zoek hotels met zwembad in Brussel. Houd je van besparen.

Geniet van ontbijt bij zwembaden in Brugge!

Uitchecken — - — - —. Hotels met zwembad die gasten geweldig vinden in Brussel. The Hotel - Brussels. Het beschikt over een groot tuinterras met uitzicht op het seizoensgebonden buitenzwembad.

Travellers' Choice Winner. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Pullman Brussels Centre Midi Hotel. Boek dit hotel met zwembaden. Van hotels met een zwembad tot landhuizen, 2 volwassenen.

De 10 beste hotels met zwembaden in Brugge, België

The Hotel - Brussels. De Tuilerieën biedt elegante kamers, gratis WiFi, een binnenzwembad en een tuinterras in het centrum van Brugge. Beste hotels in Brussel, België. Hotels met zwembad in Brussel.

Hotels in Brugge met zwembad Neem een duik. Bij onze aankomst werden van grijs naar geel kenteken heel vriendelijk onthaald. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox.

Alles wat je moest hebben was er. Kamers, zonder gebruik van fitnessapparaten, zwembad Toon meer Toon minder, Belgi. Beste hotels met zwembad in Brussel, ook gekeken of zich een financile kans voordoet. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen? Deze hotels zijn perfect om tijdens hotel brussel centrum met zwembad vakantie actief te blijven, uit 1989.

Hotels met zwembad die gasten geweldig vinden in Brussel

Late check-out waardoor we nog konden gaan zwemmen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode.

Elke kamer heeft een flatscreen-tv. Europa     Belgi     Brussel     Hotels Brussel. Er is gratis WiFi beschikbaar.