Is er sprake van vertalen naar engels

Geplaatst op: 24.02.2019

Dutch Vanuit democratisch perspectief kan er geen sprake zijn van een gedeeltelijke afschaffing. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Anders kan er sprake zijn van misbruik van bevoegdheden.

Dutch Er is sprake van een escalatie van de gebeurtenissen en van een toenemende destabilisatie in Nigeria. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "er is sprake van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. There can therefore be no question of 'business as usual ' in this field. Dutch Er kan sprake zijn van lichte stoornissen, maar van ernstige effecten als zodanig is niets gebleken. Dutch Er is sprake van gruwelijke martelingen en pesterijen en de wereld ziet toe.

Daar is geen sprake van dat zij een schoolfeest koningin kan worden, is er sprake van vertalen naar engels. Only then will we achieve a true enterprise culture in Europe. Of liever nieuwe woorden leren.

Anders kan er sprake zijn van misbruik van bevoegdheden. EN to be a question of. Majority decisions may be justified, but it should then be a question of minimum rules? Alleen op die manier kan er sprake zijn van gezonde concurrentie.

Dutch Ook op dat vlak, dames en heren, zal er sprake zijn van een grote vereenvoudiging. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

"sprake zijn van" vertalen - Engels

There is no mention of a gardener. Op dit vlak kan er sprake zijn van botsende juridische opvattingen. Dutch Er is sprake van heel veel hypocrisie bij de lidstaten en de Raad. Daar is ook geen sprake van. Dutch Er is sprake van diverse uiteenlopende meningen: Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. There is no "moral right ".

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Er is echter geen sprake van flexibiliteit. Op dit vlak kan er sprake zijn van botsende juridische opvattingen. Dutch Er is sprake van een gebrek aan informatie als het gaat om kernenergie.

"er is sprake van" vertalen - Engels

Op dit vlak kan er sprake zijn van botsende juridische opvattingen. Dutch Er is sprake van tekortschietende uitvoering, niet van falende regelgeving. Dutch Er is sprake van een dialoog tussen Europa en de Verenigde Staten, hetgeen zonder meer passend is.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Dutch Er is sprake van enige vooruitgang, maar die vooruitgang is eerlijk gezegd onvoldoende.

Er is geen sprake van onderdrukking. At the retail level a cumulative foreclosure effect may also arise.

Zojuist vertaald

Ook kan er sprake zijn van een belangenconflict met de verantwoordelijkheid tegenover de aandeelhouders. Pas dan kan er sprake zijn van eerlijke mededinging. Otherwise there would be differences in treatment as between MEPs depending on their nationality. There is a potential clash of legal opinion in this regard. Dutch Ook in deze gevallen mag er geen sprake zijn van zogenaamde gendertolerantie.

Otherwise there would is er sprake van vertalen naar engels differences in treatment as between MEPs depending on their nationality. Dutch Daar daar de sport pure commercie is, kan er jurgen van den broeck schoten sprake zijn van uitzonderingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling not a question of 18 voorbeelden met overeenstemmingen. English from of on concerning out of upon.

There is no mention, of flexibility, leuk vindt en blij maakt? Of liever nieuwe woorden leren. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Daar was natuurlijk geen sprake van.

Ook in de database

Er is geen sprake van een tuinman. There can therefore be no question of 'business as usual ' in this field. English at that place.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Er zal geen sprake zijn van discriminatie tussen oude en nieuwe lidstaten. Dutch Mocht er dus sprake zijn van fraude, dan heeft deze fraude zeker niet in zijn voordeel gewerkt.