Radiator wordt half warm

Geplaatst op: 05.03.2019

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Weet jij het antwoord?

Die chinezen weten toch ook wel hoe ze verf moeten maken? Kan kalk de radiator verstoppen of zo? Anderen bekeken ook 5 misverstanden bij het kiezen van een verwarmingssysteem. Werkt de verwarming nog steeds niet? Doe dan het volgende:. Zit deze aan het begin of het verste weg van de ketel?

Is de eerste keer dat de technieker dit veranderd, maar als ik goed nadenk heeft de technieker bij het laatste onderhoudsbezoek de bypass op de ketel veranderd van stand.

Toegevoegd na 2 minuten: Radiator wordt maar gedeeltelijk warm. Ik heb dit vroeger nooit voor gehad, radiator wordt half warm andere dan gewoonlijk. Ontluchten heb ik al geprobeerd met kraan dicht en open. Is die mogelijk kapot. Prik er eens met een speld in.

VVW gedeeltelijk infrezen gedeeltelijk opbouw.
  • Pagina 1 van 1.
  • Ik heb precies hetzelfde gehad.

Als je radiator slechts gedeeltelijk opwarmt…

Die zet je helemaal open. Zit de spindel vast? Met een sterk geknepen voetventiel kan dit wel het geval zijn. Je kan inderdaad eens de bypass meer of volledig dichtdraaien om het effect te zien. Regeling van de by-pass op de verwarmingskring De wandketel is uitgerust met een regelbare by-pass, die toelaat om het debiet in de verwarmingskring aan te passen volgens de karakteristieken van de installatie. Velen doen bij de montage van radiatoren niets anders dan deze aan te sluiten zonder met de afstelling van het systeem als geheel rekening te houden.

Zoeken Inloggen Registreren Help.

  • Doe dan het volgende: Regeling van de by-pass op de verwarmingskring De wandketel is uitgerust met een regelbare by-pass, die toelaat om het debiet in de verwarmingskring aan te passen volgens de karakteristieken van de installatie.
  • Slaat de ketel veel aan-uit?

De rechterkant wordt warm en de linkerkant blijft zo goed als koud, radiator wordt half warm. Hij is verbonden of niet! Dit hielp niet en kwam toen langs. En als je die ontlucht moet het goed komen. Beweeg de vijs d fig?

Klusadvies: Radiator wordt maar gedeeltelijk warm

Ik zal vanavond eens proberen het ventiel en het voetventiel vrij te maken en zien of dat helpt. Home Vakman in uw regio Forum. Pagina 1 van 1.

Xr8 Geregistreerd op Berichten: Gewoon de andere bruine afscheiding na menstruatie overgang een beetje dichter draaien en deze wijd open. Vaak helpt het dan als je de radiatorplaat aan die kant van de nippel een beetje opdrukt. Velen doen bij de montage van radiatoren niets anders dan deze aan te sluiten zonder met de afstelling van het systeem als geheel rekening te houden?

Kan de eventueel aanwezige luchtbel het ventieltje bereiken Is die mogelijk kapot!

1. De radiator maakt tikkende of borrelende geluiden

Als ik maar 1 radiotor laat openstaan dan wordt die wel volledig heet, maar vanaf ik een andere openzet wordt deze minder heet en de andere maar een gedeelte warm. Kijk een of het ontluchtingsventiel wel 't hoogste punt is van die radiator. Dan is er eventueel een probleem met de cv-ketel of de leidingen. Maakt je radiator borrelende of tikkende geluiden? Radiator wordt niet warm - problemen met één radiator.

Mijn circulatie pomp werkt en ik heb alles radiator wordt half warm ontlucht. Chathanky op 18 November. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Beste klussers, dit gaf geen effect! Ik heb getracht hem te ontluchten, Bedankt voor de reactiesdan kan er een ijshoorntje ingezet worden, radiator wordt half warm, zonder een merkbare klim.

De spindel moet 2 3 millimeter kunnen bewegen. Ik heb toen weer alle verwarmingen aangezet en de desbetreffende radiator ontlucht. Vr het ontluchten de radiatorkraan dichtdraaien Bedankt voor de snelle reactie. Dan wacht je ongeveer 7 minuten! Voeg een andere quoty toe of reply now.

U bent hier

De spindel moet 2 à 3 millimeter kunnen bewegen. Problemen met je radiator? Warmt hij niet goed meer op?

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Ik heb toen weer alle verwarmingen aangezet en de desbetreffende radiator ontlucht. Als ik het schroefje losdraai om te ontluchten dan hoor ik heel eventjes lucht ontsnappen en daarna niks meer, radiator wordt half warm.

Dan moet je de thermostaatkraan vervangen.