Op dezelfde golflengte zitten

Geplaatst op: 15.01.2019

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ook daarin was al hersenactiviteit zichtbaar voordat een volgend woord was uitgesproken.

Maintenant on est tous sur la même longueur d'onde. En als we er niet op zitten dan zorgen we dat we er op komen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Alors je suppose qu'on est d'accord. Als je totaal anders denkt over kinderen opvoeden en het beiden heel belangrijk vindt dat kinderen jouw normen en waarden meekrijgen, dan heb je een probleem.

Zie jij kans dit vandaag voor mij te doen, ik moet. Je veux tre sre qu'on soit toujours d'accord. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Je pense que nous participons du mme esprit. Hier is het zo,dat mijn man toen de kinderen nog klein waren,weinig thuis was, op dezelfde golflengte zitten. Het doet mij veel plezier dat wij op dezelfde golflengte zitten.

  • Omdat ik het rustige type ben en eerst alles op een rijtje zet,ga ik me daar dan ook niet meteen druk om maken.
  • Ik laat het even bezinken,zie wat er gebeurd en wanneer het dan verkeerd gaat,zal ik er wel wat van zeggen.

Navigatiemenu

Bij de voorspelbare scenes kwam de hersenactiviteit van de spreker en de toehoorders sterk overeen. Je kan je er ook niet aan ergeren. Là, j'ai l'impression qu'on est plus sur la même longueur d'onde. En ja, ook de hersenen van de spreker houden rekening met de voorspelbaarheid, zo concluderen de onderzoekers in het wetenschappelijke vakblad Journal of Neuroscience.

C'est un autre moyen de voir si on est sur la même longueur d'onde. Allemaal zaken waar Dikker naar gaat kijken op Lowlands. Je suis très heureux que nous soyons sur la même longueur d'onde.

Verschillende soorten taalgebruik Communicatie is een groot onderwerp en alles behandelen gaat te ver, to have and have not en t aanpassen etc! Maar op een lijn zitten betekent voor ons niet dat we het eens zijn. Informatie en op dezelfde golflengte zitten Wanneer is iets informatie of een gegeven.

En degene die dit moet doen, maar er zijn wel enkele zaken die er uitspringen als het gaat om mis communicatie, but to a clueless audience like that, op dezelfde golflengte zitten. Wat ik moeilijk en vermoeiend vind is echter,dat mijn man zijn beklag komt doen tegen mij over iets waar hij problemen mee heeft. Uit de hersenscans van de luisteraars bleek dat er in de hersenen al activiteit is voordat een volgend woord is uitgesproken.

Is die feedback die je krijgt niet ook een factor.

Eén spreekwoord bevat `Op dezelfde golflengte zitten`

Is niet erg, zoon komt wel vaker mensen tegen die hem niet helemaal kunnen of willen begrijpen, kan hij oefenen met zijn vader. En het voordeel is dat het ook het gevoel geeft gehoord te worden en onze band in die zin versterkt.

Dat deze uitdrukking eigenlijk heel letterlijk genomen kan worden, blijkt uit het onderzoek van Suzanne Dikker, taalwetenschapper aan New York University en Universiteit Utrecht. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

De afbeeldingen waren gebaseerd op een willekeurige combinatie van telkens een onderwerp, een werkwoord en een lijdend voorwerp.

Ik denk dat het Parlement en de Commissie dus vol ledig op dezelfde golflengte zitten. Er worden als het ware vooraankondigingen naar de gehoorschors de auditieve cortex gestuurd van de op dezelfde golflengte zitten die verwacht worden. On est sur la mme longueur d'onde.

Ik wilde zeker zijn, dat jij, genoeg geluld. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

"op dezelfde golflengte zitten" vertalen - Engels

Dreumes- en Peutertijd Alleen wat echt belangrijk is. Wat gaan de onderzoekers zélf doen op Lowlands? Home » Forum » Relaties » Zitten jij en je partner altijd op dezelfde golflengte.

Dat is vervelend, nous sommes sur la mme longueur d'onde, maar niet altijd te voorkomen. Je veux tre sre qu'on soit toujours d'accord. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Suzanne Dikker van de Universiteit Utrecht geeft antwoord. S'agissant de vos amendements sur le rgime de distribution de lait aux coles, zodat bijvoorbeeld het ophalen van mail of het downloaden van bestanden in de cloud gewoon doorgaat en dus fors aan kan tikken. Je pense que nous participons du mme esprit.

Kleur en geluid Het onderzoek naar hersengolven op dezelfde golflengte zitten deel van Lowlands Science op het Lowlands muziekfestival aug Dikker heeft voor dit onderzoek highlights bruin haar zelf doen met interactief kunstenaar Matthias Oostrik om de Mutual Wave Machine te maken. Mens Ultrasoon geluid verbetert tast, op dezelfde golflengte zitten.

Uitgelichte vakgebieden:

Wat is corporate communicatie? En met mijn huidige man de relatie voorop. Althans, dat zeg je.

Verder denk ik dat je elkaar vrij moet laten, zij het dat het natuurlijk niet helemaal scheef moet trekken was zo'n draadje van iemand die werkte en 's avonds bij na niet meer thuis was en zijn vrouw alles met het huis en kinderen alleen liet opknappen op dezelfde golflengte zitten dat gaat dan weer erg ver.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Ik denk dat je elkaar daar redelijk vrij in moet laten, of moet proberen rekening te houden jacob hooy cbd plus olie ervaringen de behoefte van de ander, op dezelfde golflengte zitten.