De slimste mens ter wereld live streaming

Geplaatst op: 04.03.2019

One of them is a saboteur. Een erg tof concept!

Eindeloos speelplezier Grappig Spannend Leuk ontwerp. Vergeet de live programmering en kijk voortaan via TVGemist. Wat ik goed vind aan dit artikel: We werken vrijwel altijd met de timers via de website, maar moeten nu altijd verschillende tabbladen openzetten om alle timers weer te geven.

Ook leuk omdat iedereen in een ronde aan bod kan komen, en daarmee weer seconden kan verdienen, als degene die aan de beurt is het antwoord niet of maar gedeeltelijk kan geven - daardoor blijf je actief betrokken, ook als het niet je eigen beurt is. Olivialaing 3 januari Ik raad dit product aan. BianS Gistel 12 januari Ik raad dit product aan.

Bij vraag 3, 6 hotel de wielingen cadzand 9 is het erop of eronder. Saidjah 14 november Ik raad dit product aan. En weet jij meer antwoorden op dezelfde vraag in de Lijstjes Ronde.

Soms wel moeilijke vragen. Uitdagend spel doordat je steeds moet afwegen of je langer wil nadenken of dat je verlies van seconden wilt besparen door sneller te passen. Heel groot gamma aan vragen.

Uitdagende, leuke vragen die voor heel wat hilariteit zorgen!! Jong of oud, maakt niet uit. Heel leuk om met familie of vrienden te spelen!

Schermafbeeldingen

DvanD Hilversum 31 oktober Ik raad dit product aan. Meer vragen was veel interessanter. Elientj22 Roeselare 17 januari Ik raad dit product aan. Ga tot het maximale en krijg een beloning voor de uitzonderlijke prestaties die je levert! Ik denk dat het wel beter is om met een vaste quizmaster te werken i.

Met de uitbreidingsset kan je met 6 spelers spelen. Een heel leuk en tof spel zeker een aanrader!. Of win je een spel met een groot tijdsverschil. FrieKaerts Kortenaken 6 februari Ik raad dit product aan. Suggesties voor jou Bekijk alles.

Meest Gelezen

Heel leuk spel om te spelen met de ganse familie! Zeer aangenaam spel met veel spelplezier. Aan het eind van elke aflevering moeten de kandidaten 20 vragen over de Mol beantwoorden.

Alow83 16 januari Ik raad dit product aan. Heel leuk om met de familie te spelen. Ingbo59 29 januari Ik raad dit product aan. En die blijkt in een beter blaadje te staan bij lodie, wanneer ze verklapt dat haar familie had gehoopt dat het Geubels was, dit is niet mogelijk. Jeanpaul Wieze 1 december Ik raad dit product aan.

Weet je iets minder dan je vriend? Het is een zeer leuk spel. Dit spel is zeker een aanrader! Maar √Člodie bijt van zich af en reageert met g√™nante geheimen en weetjes over Jeroom.

  • Matthiasj Antwerpen 10 januari Ik raad dit product aan.
  • Satirical comedy, in which the host comments on the news of the previous week, sometimes accompanied by guests.
  • Penn Sint niklaas 7 december Ik raad dit product aan.
  • Een echte aanrader dus!

Iedereen houdt het in de hand of legt het voor zich. Ben jij een echte slimmerik en haal je een hoge score! Iris78 27 januari Ik raad dit product aan. De spelregels moeten eerst uitgebreid gelezen worden. Leuk gezelschapsspel, ter vervanging van VT4. De zender ging in van start, zitten vragen tussen voor iedereen. De Slimste Mens Review 0.

Productbeschrijving

Forestitia 15 januari Ik raad dit product aan. Wel verschillende moeilijke vragen. Programma's van A tot Z.

Voor mezelf gekocht en als cadeau aan een vriend en was onzettend blij: Tof, grappig en leerrijk. Leuk om met elkaar de algemene kennis te testen.