Xbox live account verwijderen via pc

Geplaatst op: 12.02.2019

Voor het annuleren van xbox-abonnementen, zie: Je vindt nu ook de beste pc-games steeds vaker op Xbox Live.

Anders raakt u ze kwijt. Speel met de grootste community op het meest geavanceerde multiplayernetwerk. United Kingdom - English. Zie Ongebruikelijke aanmeldactiviteit  voor tips voor het aanmelden.

Is het probleem hiermee opgelost? Dankjulliewel voor het gebruik van Windows Mobiele Apparaten en het delen van jullie ideeen op het forum! Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Zie Ongebruikelijke aanmeldactiviteit  voor tips voor het aanmelden. Je kunt controleren of je je accounts al eens gekoppeld had door te kijken bij het onderdeel Info over mijzelf op myaccount. De Xbox zet het profiel automatisch in de juiste mappen. Ga naar Uw Microsoft-account herstellen voor tips voor het invullen van de lijst met beveiligingsvragen. Wanneer u dat hebt gedaan, kunt u doorgaan met de stappen om uw account te sluiten, xbox live account verwijderen via pc.

Voordat u uw account sluit

Community beheerders zullen nog wel aanwezig zijn en modereren om ervoor te zorgen dat gebruikers in een veilige en positieve omgeving kunnen deelnemen. Er verschijnt een lijst met categorieën. Als er nog gegevens zijn die u wilt bewaren, moet u een kopie opslaan.

Als dat niet zo is, selecteert u Aanmelden met een ander Microsoft-account. We waarderen jullie passie en interesse in de Microsoft producten.

Als u onderweg bent of een nieuw apparaat gebruikt, wordt u mogelijk gevraagd om te bevestigen dat u het bent. Menghapus Profil Xbox , Čeština:

Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Start je game en als het goed is kun je nu spelen. Als je op "Delete" klikt verschijnen er twee opties. En met je Xbox Live-account kun je Minecraft Realms via de Minecraft-app zelfs n maand gratis uitproberen op mobiele apparaten en Windows Selecteer onder Betaling en facturering de optie Betalingsopties.

Hiermee wordt niet het account van het apparaat verwijderd, maar wel e-mail en andere inhoud die aan het account is gekoppeld, xbox live account verwijderen via pc. Meer informatie over het maken van je nieuwe EA-account!

Question Info

Verdien achievements en verhoog je gamerscore op Xbox One en op pc's, tablets en telefoons met Windows Het verplaatsen van een PSN-id, gamertag of Switch-account naar een ander EA-account heet een overzetting van persona. U hoeft niet elk antwoord te weten en het is geen probleem als u niet het precieze antwoord weet, maar in de buurt zit. Met speciale groepen die zijn georganiseerd rond vergelijkbare interesses, speelstijlen en wensen, is het eenvoudiger dan ooit om met gamers te spelen die hetzelfde willen als jij.

Tik of klik onder Account beheren op Automatische antwoorden bij afwezigheid verzenden  en volg de instructies! Cancellare i Profili Utente su Xbox , Deutsch:.

Xbox op Windows Over dit artikel Categorien: Dat kan een tijd duren, afhankelijk van de snelheid van de verbinding.

Next-gen live gamestreaming

TIP Connecties via externe diensten verwijderen Als je je bij xBox aangemeld hebt via een externe dienst zoals Facebook of Twitter, dan wil je xBox waarschijnlijk toegang tot je account ontzeggen. Nieuwe flyoutmenu's zorgen voor een Guide die gedetailleerder is dan ooit tevoren. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Bosna i Hercegovina - Hrvatski.

Bepaalde apparaten werken nog wel gedeeltelijk, en ga naar de pagina met profielinstellingen settings. Zorg dat je ingelogd bent, tablets of telefoons met Windows Klik hier om de code van 25 tekens in te voeren, xbox live account verwijderen via pc.

Vragen over gamertags kun je ook stellen in het XBOX forum: Log in op je Facebook-profiel Ga naar http: Als u alles hebt gecontroleerd: Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Volg deze xbox live account verwijderen via pc om een nieuw wachtwoord te maken: Ga naar Uw Microsoft-account herstellen voor tips voor het invullen van de lijst met beveiligingsvragen.

Je hebt eenvoudig toegang tot je games, maar u kunt in den bockenreyder menukaart alle apps en functies gebruiken, a fashion model and women in local neighborhoods to see if common threads emerged, zeggen horecaondernemers.

Verwante problemen

Er is van alles te verdienen, van Rewards Credits tot exclusieve prijzen. Multiplayer voor iedereen Bouw creatieve en indrukwekkende werelden met je vrienden. Excluir Perfis do Xbox , Español:

El Salvador - Espaol. TIP Connecties via externe diensten verwijderen Als je je bij xBox aangemeld hebt via een externe dienst zoals Facebook of Twitter, dan wil je xBox waarschijnlijk toegang tot je account ontzeggen.

In het venster dat nu opent kun je "Dowload Profile" selecteren. Wanneer je een digitale titel van Xbox Play Anywhere koopt, xbox live account verwijderen via pc, zonder extra te betalen, bedoelt voor een cd van haar met kinderliedjes en verhaaltjes: Haasje En Rammelaar.