Vtech toet toet garage aanbieding

Geplaatst op: 06.03.2019

Wij hebben Margo en de brandweerwagen van de marskramer, een filiaal hier in de buurt. Hesterbol 24 oktober Ik raad dit product aan.

Tanita 7 december Ik raad dit product aan. Te koop in speelgoedwinkels en online in diverse webshops. Toet is leuk voor kinderen van 1 tot ongeveer vijf jaar. Wat is hij dol op deze leuke garage.

Je kan de garage en een kazerne aan elkaar vastmaken waardoor er een circuit ontstaat. De kindjes verwonderen zich telkens over de kunst van de garage om de verschillende auto's te herkennen.

Gebruik de verschillende onderdelen om creatieve combinaties te maken op verschillende hoogteniveaus. Vtech toet toet garage aanbieding hebben deze uitgebreid met de Bouwplaats en de tussen set erbij zodat hij van de ene naar de andere kan doorrijden met zijn autootjes. Gaat ziet er prachtig uit. Le pin parasol camping yelloh village leuke geluidjes die de auto's maken op de garage zijn een hele mooie toevoeging en maakt elk autootje net weer anders dan dat ze standaard zijn.

Wij hebben de complete collectie van Toet Toet auto's voor je verzameld tegen de scherpste prijs.

Wanneer je op de knipperende gezichttoets drukt hoor je grappige geluidseffecten. Echt waanzinnig leuk speelgoed van V-tech mijn neefje is erg blij mee. Zeker in combinatie met de toet toet auto's.

Over Vtech toet toet

Leuk dat elk autootje apart geluid maakt Hij heeft er urenlang spelplezier aan. Vtech had er wel voor mogen zorgen dat in ieder geval de onderdelen van de garage zelf zo goed in elkaar klikt dat het niet meer uit elkaar te halen valt. Ons zoontje van 1,5 speelt heel graag met de garage. Enigste wat ik als minpunt heb..

  • Papa speelt ook graag mee, al wordt hij af en toe wel gek van alle geluidjes en liedjes:
  • Rijd naar de top van de parkeertoren en parkeer op het parkeerdek. Zo kun je de collectie langzaam uitbreiden.

EvelinaB Den Haag 27 september Ik raad dit product aan. Mijn revieuw zal dus bestaan uit de complete set: Naomitoetoet 9 september Vtech toet toet garage aanbieding 25 mei Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit nieuwe muziekjes knopjes om op te drukken.

Arwi30 4 december Ik raad dit product aan.

Sale Categorie

Het is wel leuker als je er ook een uitbreiding bij koopt wegonderdelen zodat hij wat meer speelruimte heeft. Veel speel plezier met leuke geluiden en lichtjes. Daarnaast is het belangrijk dat je kind er wat van leert.

Heb dit cadeau aan mijn neefje gegeven, zoontje van 1 kan er al beetje mee spelen, vtech toet toet garage aanbieding. Daar komt bij dat de auto's niet soepel van de baan af rijden en vaak blijven hangen in de bocht. Leuk, hij is er helemaal blij mee, maakte men zich uit de voeten. Kortom een echte aanrader! Hele sterke garage mij zoontje van 12 kilo gaat er zelfs op zitten.

Er word hier flink meegespeeld?

Toet Toet Auto's - Garage - Racecircuit - Politiebureau - Wegdelen

Sankie Amsterdam 26 mei Ik raad dit product aan. Beweeg de motorfiets en hoor grappige geluiden en muziek. De auto ambulance is te verbinden met de andere speelsets van deze serie voor nog meer plezier. EstherSchepers Helmond 26 november

Er zit wel maar 1 auto bij in de doos, wat beetje weinig is. Verder absoluut een aanrader. Kan niet wachten op de uitbreidingsset. Mijn zoontje kan er makkelijk een uurtje mee spelen. Veel te zien en te vtech toet toet garage aanbieding met deze garage.

Deze vrolijk garage geeft veel speelplezier. Meer onderdelen nodig Toezicht nodig losse auto's duur en lastig te verkrijgen.

Meer weten over?

Filter op Speelgoedvoertuigen Goede kwaliteit Leuk ontwerp. Bekijk de hele lijst.

Zijn vader vind het net zo leuk daarom zou ik het al aanbevelen zodat dat vader en zoon samen leuke tijd hebben samen! Wel jammer dat de auto's er apart bij gekocht moeten worden.

Pjad Rotterdam 26 juni Ik raad dit product aan.