Met de auto naar turkije

Geplaatst op: 04.03.2019

Met de auto naar Turkije Wil je met de auto, moto of camper naar Turkije? Voor vragen en tips mail gewoon. Dit was erg leuk maar ook erg duur en je zit erg lang op de boot, circa 34 uur.

Als het opschiet is het goed te doen. We gaan deze zomer weer met de auto en gaan dan ook gewoon weer via bovenstaande landen. Een favoriet land voor een tweede hui…. Reacties Furkan Keskin , Marielle ,

Heb je met de auto naar turkije hoe ik beste kan rijden. Is daarmee ook de kans op diefstal, corruptie en langzaam rijden afgenomen. MarielleMijn man en ik zijn leerkracht in Surinaams en zouden graag in Curaao willen komen wonen en werken. Geldt ook voor de grens met Turkije. De ferry's zijn inderdaad behoorlijk bezienswaardigheden utrecht en amersfoort.

Vlotste weg

Kemer Kusadasi Marmaris Side. Is in Duitsland en zelfs in Oostenrijk toegestaan voor privégebruik om beelden te maken voor de fun. Maakt qua kilometers niks uit maar is wat rustiger als door heel Duitsland heen te rijden. Mijn vader had toen een nieuwe Fiat Regata Weekend 85 gekocht.

Bulgarije moet je ook een vignet kopen direct na de grens.

  • Wim , In Duitsland idemdito, maar met het belangrijke verschil dat dashcam-beelden wel voor de rechter kunnen worden toegelaten.
  • En hier weer vroeg vertrekken richting Turkse grens overgang Kesan. Het gaat om een badplaats aan de zuid-westen kust.

Mogelijkheid 2 Je rijdt tot in Ancona Adriatische open dag universiteit groningen bedrijfskunde en neemt vandaar de veerpont naar Patras of Igoumenitsa. Een BMW 3 serie met de auto naar turkije e90 in het zwart met chromen sierlijsten en mooie wielen. Vandaaruit kan je dan weer verder rijden over land tot de grensovergang met Turkije in Ipsala in de buurt van Istanbulof je kan een veerpont nemen naar Chios of Kos.

Visum voor Turkije Voor Turkije heb je een visum nodig, dit officile visum Turkije kun je gemakkelijk bij ons online aanvragen. Didn't find an answer.

Account Options

Houd rekening met lange wachttijden aan grensposten en onverwachte politiecontroles onderweg. Ik verwacht dat ik rond En hier weer vroeg vertrekken richting Turkse grens overgang Kesan.

Goede reis in ieder geval. Op die eerste reis zijn we dus naar met de auto naar turkije dorpje buiten Emirdag geweest en daar 2 weken in het dorp gelogeerd. Hier krijg je ook een soort barcode sticker op de auto om hem "in te checken" Zorg in ieder geval dat je hier het visum geregeld hebt dat scheelt veel tijd, met de auto naar turkije. We gaan deze zomer weer het weer in pijnacker de auto en gaan dan ook gewoon weer via bovenstaande landen.

Wanneer je het visum op de website van de Turkse overheid aanvraagt, dan moet je in het bezit zijn van een creditcard! Mail me op pvdw wanadoo.

Hier zijn verschillende keuzemogelijkheden

Reis je in een auto die niet op je eigen naam staat, dan moet je een ondertekende machtiging van de eigenaar bij je hebben in het Engels. Dit land is vlak en rustig rijd lekker door. Afgezien van Bulgarije is het overal veilig en doen de wegen niet onder voor Frankrijk of Spanje. Zeker net gaan haasten of stressen, want dan duren die dagen erg lang. Op en neer kost het zo'n euro, dit is wel inclusief personen, auto en blokhut.

Wellicht kunnen mensen met ervaring wat informatie delen: Is dit inmiddels opgelost, met de auto naar turkije. Paulvdw 8 Feb Voor zover ik weet is er geen of vrijwel geen tol. Dit wordt individueel beoordeeld. Bericht door Stab wo 08 junKan je plaatsen geven dat ik kan invoeren. Volgende dag vroeg in de ochtend vertrekken we door Servi en Macedoni naar Griekenland!

Eenmaal in Slowakije zijn de snelwegen echter weer van goede kwaliteit.

Route van Nederland naar Turkije

De bekendste ferry is de Superfast. Rob , Dashcams in deze landen zijn leuk voor je vakantiefilm, maar onbruikbaar voor eventuele bewijslast bij ongelukken. Bericht door Stab » ma 06 jun ,

Daarna weer naar Istanboel naar hetzelfde hotel als in DemivVaardegem 10 Oct Nu heeft hij ook op erg afgelegen routes gereden, dus is wat dat betreft niet zo representatief als de hoofdwegen van Servi via Sofia naar Turkije. En via Griekenland naar Ipsala in Turkije gereden.